Hair Studio Sickla

Vi finns i Sickla gallerian och har funnits sedan 2009. I salongen får du en välkomnande atmosfär och känsla för de senaste trenderna. Du kan alltid känna dig trygg i händerna på våra frisörer. De har alla lång erfarenhet och stor yrkesstolthet.

Vi vet hur viktigt det är att känna sig tillfreds med sin frisyr då den är en stor del av hur du framställer dig själv. Din frisyr ska självklart passa dig och din stil.

När det kommer till hår gäller det att både ha koll på trender och utveckling, men självklart också på hur olika hårtyper beter sig, vad som passar olika ansiktsformer och vilka färger som passar till en persons hudton. Vi håller oss självklart uppdaterade kring nya trender och tekniker inom klippning och färgning, men vet att det är minst lika viktigt med en dialog med kunden så att han eller hon får det som efterfrågas.

Om du ska på fest eller om det är dags för bröllop kan vi självklart också hjälpa till med att göra dig extra fin för såna tillfällen. En fin uppsättning som håller för både fest och dans kräver ett ordentligt underarbete och skall utformas så att den framhäver både kläder och makeup på ett bra sätt. Vi kan ge dig rådgivning kring vad vi tror skulle passa just dig så att ditt utseende framhävs och håret ger en extra glans till din dag.

Detsamma gäller givetvis för dig som vill ha en ny klippning, toning eller färgning för vardagen. Vi ger dig gärna tips och råd om du känner att du skulle vilja förnya dig och göra något annorlunda.

För att komplettera din frisyr med rätt produkter erbjuder vi också ett brett utbud av av schampo och balsam för rengöring, hårserum och inpackningar samt produkter för styling från ett flertal märken.

Klippning när det passar dig

Vi har drop-in dagligen så att du lätt ska kunna komma in när det passar dig. Om du vill komma till en särskild frisör hos oss är det dock bäst att du ringer eller kommer in i förväg för att boka en tid så att du är säker på att han eller hon är tillgänglig. Vi har även onlinebokning via vår hemsida hair-studio.se Andra behandlingar Utöver hårbehandlingar erbjuder vi även plockning av ögonbryn och färgning av ögonbryn och ögonfransar. Vi utför även trådning av både bryn och ansikte.

Välkommen till oss på Hair Studio Sickla gallerian och få en riktigt bra upplevelse!